Predstavljamo Vam Xiaomi brend Ostavite komentar

Xiaomi je jedan od najpopularnijih proizvođača telefona u svetu, a na tržistu Srbije se pojavio 2017 godine  i  za naše tržište kompanija ima ambiciozne planove.

Kompanija je osnovana 2010. godine, a do 2014. godine bila je najveći startap na svetu, čija je procenjena vrednost bila oko četiri i po milijarde dolara. Već tokom 2017. godine Xiaomi je širom sveta prodao preko 100 miliona telefona.

Ideja, kojom se vodi Xiaomi kompaniju jeste inovacija za svakoga i idealan odnos cene i performansi, kroz veoma raznovrstan proizvodni program od mobilnih telefona,laptopova i televizora pa sve do smart kucnih uredjaja.

Zvanični podatak je da je Xiaomi na kraju 2017. godine bio jedan od top 5 najvećih smartphone kompanija na svetu, a ambicije Xiomi-ja je da vrlo brzo ovaj proizvođač bude jedan od prva tri. Xiaomi svoja uverenja zasniva na tome što su njihovi uređaji kvalitetni, pristupačne cene i izgrađeni na pouzdanim platformama, recimo svi Xiaomi uređaji dolaze sa Snapdragon čipsetom, imaju Infrared podršku, a kompanija Google sarađuje sa Xiomi-jem na mnogim modelima.

Što se cena Xiaomi proizvoda u Srbiji tiče, one će pratiti cene telefona u svim drugim zemljama i biće eventualno uvećane isključivo za razliku u visini carine i poreza, koji variraju od zemlje do zemlje. Prema rečima Xiaomi zvaničnog distributera za Srbiju, PC Centra, ova kompanija u Srbiji nudi originalne proizvode, dodatnu opremu, servis i standardnu dvogodišnju garanciju. Zvanično se Xiaomi modeli mogu kupiti kod ovlašćenih prodavaca u Srbiji, i to je jedini legalan način kupovine Xiaomi uređaja kod nas.

Ponudu Xiaomi mobilnih telefona možete pogledati ovde.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

%d bloggers like this: