Antivirus

Antivirusna zaštita Kaspersky Lab                           kaspersky

Sun Computers Vam predlaže antivirusna rešenja Kasperski Lab.

Kompanija Kaspersky Lab je trenutno najveći svetski proizvođač rešenja za krajnju zaštitu u privatnom vlasništvu, sa predstavništvom registrovanim u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Kompanija je osnovana 1997. i danas je to međunarodna grupa koja posluje u skoro 200 zemalja i teritorija širom sveta. Ona ima svoja 33 regionalna predstavništva u 30 zemalja na 5 kontinenata. Korporativna baza klijenata kompanije Kaspersky Lab premašuje 250.000 kompanija koje posluju širom sveta, od malih i srednjih preduzeća sve do velikih vladinih i komercijalnih organizacija. Više od 300 miliona ljudi u svetu zaštićeni su proizvodima i tehnologijama kompanije Kaspersky Lab.

Kompanija Kaspersky Lab trenutno zapošljava skoro 3.000 visokokvalifikovanih stručnjaka i ovaj broj raste za oko 6 odsto svake godine.

Tri velike analitičke agencije (Gartnerii, IDCiii i Forresteriv) nazvale su Kaspersky Lab „liderom” u zaštiti krajnjih korisnika. Čvrsto pozicioniran kao jedan od četiri vodeća prodavca zaštitnih rešenja za krajnje korisnikev, Kaspersky Lab nastavlja da poboljšava svoju poziciju na tržištu.

Preuzmite najnoviji cenovnik na ovom linku:

Cenovnik Kaspersky